Vykort från Oahu, Hawaii

Aloha från Oahu, Hawaii! Vi har varit här nästan en vecka nu och har det bara fint. Oahu är huvudön och här är Waikiki utanför Honolulu den stra mittpunkten. Vi har hyrbil och åker runt över hela ön och gör små utflykter och upptäcker vackrare och vackrare stränder för var dag. Favoriterna hittills är Waimanalu beach parks oändliga vita strand med turkost vatten och surfhänget uppe på north shore. Jag trodde att det inte fanns något klarare vatten än i vindelån nedanför min stuga men banne mig, stilla havet alltså! Sagolikt!  

3 reaktioner till “Vykort från Oahu, Hawaii

  • Så härligt! Jag förstår att du njuter och jag känne rigen mig en del. Waimanalu minns jag också, väldigt väl, men säkert har fler hittat hit nu än när vi var här. (Har varit på Hawaiiöarna vid tre tillfällen , så det blir nog ingen återkonst för mig, senast jag var där var 2005)
    Förstår att ni haft det underbart på Kauwai, som är en favorit hos mig.
    Ha dte fortsatt bra!

  • Så otroligt fint och vilka fantastiska stränder! Jag har släktingar som bor på Hawaii för tillfället och skulle vilja passa på att åka dit men än har det inte inte blivit av tyvärr. Men man blir ju otroligt sugen när man ser dina bilder. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s