Tillbaka i Åre

Så var jag tillbaka i Åre igen. Tågresan gick inte riktigt lika bra, knackigt internet och jag blev åksjuk för första gången på jättelänge men jag kunde hålla undan mejlen och hann skriva ett halvt protokoll iallafall, det får duga. Nu är jag framme och har checkat in, vi bor på holiday club och jag sitter på balkongen och njuter av utsikten över åresjön och äter min matsäck som jag inte fick i mig på tåget. Vädret är inte lika dundrande vackert som förra helgen men vad gör det? Lyssnar på tystnaden. Varvatmed  tjoande från vattenrutschbanan här intill. Njuter av lugnet före då allt drar igång, tänker på att jag verkligen älskar att sitta och lyssna på vatten och titta på fjäll. Hoppas ni får en trevlig helg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s