Om att ha kvar julpyntet 

  
Jag har inte plockat bort julpyntet än, ser i sociala medier hur många skriver att ”nu ska julen ut” och så vidare men jag känner mig inte redo än. Jag brukar vara tidig med att vilja ha nystart på året men inte nu, det gick så fort och jag har dessutom ganska lite julpynt ändå så det blir inte så stor skillnad. Julblommorna har dött förstås (och nästan juccapalmen i hörnet också) men resten får vara kvar. 

En ny filt pryder soffan som jag fick i julklapp och idag har jag och mamma varit och shoppat en lampa som jag fick i födelsedagspresent. Och jag vet att plötsligt kommer dagen då jag också känner ”NUUUU ska glada julen ut” och jag vill köpa tulpaner, men den är inte här än så än sålänge fortsätter jag mysa. Tills på onsdag är det ju helt legitimt dessutom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s