Om yoga och moln


Igår frågade vi om nytt rum eftersom ACn krånglade och jag fick en lektion i att en fråga är inte samma sak som att klaga. Speciellt inte i onödan, man ska fråga om något inte fungerar dessutom. (hur skulle de annars kunna fixa det?) Vi var väldigt nöjda med att bara vara här och jag möblerade bara om lite så jag inte sov under kallras (tillhör de som vill stänga på natten, värme gör mig i princip ingenting men lite drag så blir jag förkyld direkt), men det fanns ett annat ledigt rum så det var inga problem! Och voilà så hade vi plötsligt en balkong med havsutsikt. Vilken service!

Det passade extra bra att få en balkong under tak för igårkväll kom en skur som de snygga engelsmännen i cykeluthyrninen förutspått som ”as we say in England, it’s gonna be raining cats and dogs”! (Det är alltså inte bara i svenska skolans engelskaböcker det står så).

Idag är skolorna stängda för de är så ovana vid regn här på ön och morgonens yogalärare tyckte det var ”a gift from God to the island”. De andra Kanarieöarna är tydligen mer vana men här på Fuerteventura regnar det nästan aldrig.

Det stoppar dock inte semesterhumöret ett dugg, det är uppehåll men blåsigt och mulet men varmt i luften och från poolen hörs barnens vattenlekar och tjoande som vanligt. Passen har flyttat inomhus bara så det är ingen big deal.

Jag har nog alltid varit ganska positivt inställd som person. Kanske är det därför jag gillar yoga så mycket, jag får utveckla mina tankar. Vi människor älskar ju att utveckla det vi redan är bra på men har en tendens att slira lite på där det tar emot (hur många har inte hört någon säga ”Jag gillar inte yoga för jag är så stel”).

Så dagen spenderas med att gå till byn Las Playitas och äta lunch och handla och sedan på vår nya balkong med lite blogginlägg, filosoferande, serranoskinka, träningsplanering och bara vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s