Om tisdagsträningströtta ben 

nike träningskläderIkväll är mina ben otroligt trötta, längesen de kändes såhär faktiskt. Anledningen stavas: nya releaser. Körde mitt måndagspass i somamove igår med nya releasen, den är riktigt härlig och annorlunda för kroppen! Lunchpass idag och sen bodypump där jag körde benlåtarna, knäböj och utfall, från det nya passet. Så annat tempo = annan belastning och ny utmaning för de stackars musklerna. Nu med lite pasta carbonara i magen liggandes på kökssoffan känner jag hur det kommer krypande i armarna också. Gött.

Har fått hem en leverans träningskläder också, temat för våren blev mörkblått och turkost samt neongult. De där kortsen vet jag inte om de är löparshorts eller inte, på mig är de definitivt inte det. De är däremot de skönaste trosor jag tränat i sen urminnes tider. Rejäla, minst sagt. Håliga, bylsiga linnen verkar också vara på modet och jag känner mig som fjorton år och basketspelande på nytt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s