Om till häst genom Västerbotten

IMG_1587Igår var jag och mamma och pappa och såg ”Till häst genom Västerbotten”. Två av fyra i klungan, de två roligaste om ni frågar mig (Olof Wretling behöver bara visa sig så börjar jag skratta). Det är en bok, eller ett bokprojekt, och föreställningen är en bokpresentation. När vi kommer in på Sagateatern ligger en bok på varje stol. En timme senare vill man inget annat än att gå hem och fortsätta läsa boken, höra deras röster i huvudet läsa texterna. De är så ofattbart roliga och varje gång håller de samma nivå eller lyckas överträffa sig själva. Det är åtminstone femte gången jag ser en föreställning med dem, alla olika men alltid bra. Har för övrigt snittat 6 dagar mellan besöken på Sagateatern och det är personligt rekord i kultur och det är himla trevligt! IMG_1588

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s