Om stockholmshäng

IMG_0410.JPGJag är i Stockholm på kurs och har hängt med den här sköna donnan ikväll! Hela familjen faktiskt, blev bjuden på riktigt god middag och vi tog oss för en gångs skull tid att bara babbla om allt möjligt och bara ca en procent om vår gemensamma baby www.svenskaresebloggar.se

Morgonen började med att jag flög till Bromma och fick supergod ekologisk frukost medan Arlanda tydligen blev bombhotat.
När jag anlände till hotellet var mitt rum redan klart och det var dessutom uppgraderat till executive.

Sedan började kursen med att jag blev igenkänd för första gången nånsin för mitt riktiga jobb!
Instruktör eller bloggare är annars inte helt ovanligt (även om jag inte precis blir stoppad så fort jag går ut.)
Himla bra kurs också, den handlar om arbetsplatsutformning och processen kring det. Roligast i hela världen att få jobba med tycker jag faktiskt att det är att få hjälpa till med människors vardag. Arbetslokaler eller gympa, bring it on bara!

Som sociala media-nördar tog vi förstås en selfie. Eller flera…. Minns ni tiden (och ljudet av blixten) då man fick fyra chanser i en TRÅNG fotoautomat för en relativt stor andel av veckopengen?

IMG_0412.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s