Om dubbelträning

IMG_0198Jag har kört dubbelt upp idag, först soma på morgonen och sedan bodypump på lunchen. Vi har fått nya releaser i båda och då gillar jag att gå och köra passet för någon som redan kan det. Jag gillar också att gå på andras pass för inspiration till coachandet. Jag har sån tur att vi har både Hanna Lennartsson från Les Mills som utbildar oss andra (och massor med andra också) i bodypump och Maria Olofsson som också är otroligt erfaren och inspirerande instruktör som utibldade oss i somamove som kollegor på iksu!

Jag körde barfota (nästan) på bodypumpen för första gången, ville testa för att se hur greppet känns och om det känns bra kan det stärka fötterna för bland annat löpstegets skull. Det här med inläggsulor har jag liksom tröttnat på, försöker träna upp fossingarna nu istället och det går rätt bra! Passade på när jag inte skulle instruera och det kändes bara fint att köra och bodypump92 var riktigt kul men rätt tuff…Imorgon kommer kvittot på vilken muskelgrupp som var tyngst. Soman är en helt underbar ny release och på tisdag kör vi hela nya!

Känner mig förvånansvärt, nästan oförskämt, pigg nu. Var inte ens sådär svimfärdig-hungrig när jag kom hem som jag brukar och trött i kroppen men pigg. Har lagat mat i lugn och ro och nu blir det soffan för resten av kvällen. Måste komma ihåg att gå och träna på andras pass oftare och bara slappna av och bli inspirerad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s