Om att resa lätt

IMG_0041.JPGJag är i Stockholm för tredje gången den här veckan. Hem från Barca, över dagen till Uppsala och nu är jag nere och ska fira att vi fyllt 30 år i år. Det blir snabbt en konst att resa lätt och den här helgen ska vi på yasuragi spa på Hasseludden så jag behöver verkligen ingenting. Vi ska få kimonos, baddräkt och tofflor, mer behövs inte.
Ryggan fyndade jag i Barcelona, kärlek vid första ögonkastet!

5 reaktioner till “Om att resa lätt

  • Eftersom jag reser så mycket både i jobbet och privat har jag lärt mej att packa ganska lätt. Tänker alltid; om något skulle saknas får jag väl köpa till det och det har aldrig hänt. Dessutom finns det ju vatten överallt och man kan tvätta upp lite i handfatet. Har alltid med lite tvättmedel. Hellre det än dra omkring på tunga väskor!

  • Väskan var snygg! Sportig och härlig. Resa lätt är inte enkelt även om man inte behöver grejerna. Har fått en snygg väska från svenskt tenn från min sambo och den blir det att resa med framöver enbart!

    • Tack! Jag gillar den verkligen, rymmer mer än man tror också! Lyckas man bara banta necessären till flygtillåtet och slipper ha med massa extra skor så funkar rygga/handbagage långt tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s