Om Les Mills & Reebook the project #immersivefitness

IMG_8438.JPGJag bara måste skriva om det här omedelbart så att ni som är i Stockholm och har möjlighet tar chansen imorgon. Les Mills (företaget som ligger bakom olika gruppträningskoncept bl.a. BodyPump) och Reebook har gått ihop och bildat ”the project” och kör nu en världsturné under namnet ”immersive fitness” som ska vara framtidens gruppträning. Svårt att greppa vad det egentligen är, men nu vet jag. Och jag hoppas det är framtidens gruppträning!
En rum med skärm runtom hela salen som projicerar upplevelsen att träna till. Jag testade The Trip vilket är cykel, så som ett spinningpass i en 3D-bio! Och det var inte några vanliga naturscener heller, utan digitalt. Har ni spelat Mario Kart regnbågsbanan? Då vet ni!
Instruktören satt med gruppen med blicken mot skärmen och kolsvart i rummet så bara rösten hördes. Hjälpte till så att upplevelsen och träningen blev så maxad som möjligt och trots att cykeln stod stadigt som en spinningcykel gör så gjorde skärmarna och att vi ställde oss, hukade och lutade om vartannat att det riktigt sög i magen i kurvorna. Grymt häftigt!
Så ni som har chansen, testa imorgon. Ett pass kostar bara 50kr och så bjuder de på dricka och bars efteråt (och så finns det en shop med träningskläder man kan bränna pengar i….) i galärparken på Djurgården. Sen drar de vidare och det är bara hålla tummarna att det återkommer i framtiden.IMG_8437.JPGIMG_8435.JPGIMG_8434.JPGIMG_8439.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s