Om referenser

Hammarby sjöstadI fredags eftermiddag skrev jag klart en artikel jag varit med och skrivit till en konferens. Himla pillrande med referenser som alla som skrivit en uppsats vet. Dagen därpå som jag spenderade med Towe och svenskaresebloggar.se så åt vi lunch i Hammarby sjöstad och vad får jag se, jo det här konst-/byggnadsverket som jag hade med som referensobjekt i min C-uppsats som var en fördjupad förstudie och designförslag för ett badhus i Umeälven. Kul att se det live och jag är bevisligen en av dem som skulle vara flitig besökare om vi hade något liknande här nere vid strandpromenaden. Tycker fortfarande att Umeå kommun borde göra verklighet av det förslaget. (Är det någon som är badhusentreprenör som har massa pengar över? Hör av er!)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s