Om att inte bli nominerad

Bloggen gick inte vidare till final i supersavertravels bloggawards iallafall, men tusen tack alla ni som nominerade! Var topp tio men de valde efter fler kriterier än bara nomineringar, och mitt fotande är ju på gång, knappast fulländat. Och resa  tänker jag göra mer också.

Jag har hittat flera nya roliga resebloggar att följa och jag har inte röstat i alla kategorier själv än, men bästa USA-blogg tycker jag definitivt är ”New York – my bite of the big apple” av Anna Åberg. Riktigt bra, inspirerande, personlig och mycket tips. Jag har ”bara” varit i New York en gång, för ganska precis två år sedan och har fått flera frågor om tips men har inte lyckats få ihop varken någon bra reseberättelse eller någon nyanserad bild, jag har ju tusen och åter tusen saker kvar att upptäcka där. Så därför hänvisar jag alla med funderingar till Anna!

New York

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s