Om – ÄNTLIGEN – mjölkfria semlor

20140131-211200.jpg
Jag har inte ätit semlor sedan jag blev mjölkallergisk 2009. Innan dess älskade jag semlor. Så en period per år har jag varit lite extra deppig faktiskt. Men det mesta går ju om man anstränger sig själv, och ersättningsprodukter utvecklas också i samma takt som vi blir fler och fler allergiska och intoleranta. Så ikväll blev det invigning av min finfina 30-årspresent köksassistenten (jag kallar henne nya gamla Bettan, men det är en annan historia) och ett gäng mjölkfria semlor med recept från semlor.nu med vispad sojagrädde.
De blev fantastiska.

Trevlig helg!

En reaktion till “Om – ÄNTLIGEN – mjölkfria semlor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s