Om att ha besök

Extra ledig tid, solsken, vårkänslor och annat har fått veckan att gå i pysslandets, fixandets, städandets, och rensandets tecken.  Igår hade jag bjudit hem två före detta jobbarkompisar på lunch, vi har en liten lunchklubb som går under arbetsnamnet ”halv tolv hos mig” och går ut på att spana in varandras renoveringar. För mig som inte kommit till det stadiet i livet att jag är på cykelfester, parmiddagar och faktiskt är lite allergisk mot kapprustning av studsmattor och inredningsprylar är det här precis lagom. Och det är ju väldigt kul få se lägenheten hur den skulle sett ut om ingen hade bott där… Så jag passade på knäppa några snapshots. Välkomna hem till mig!

En reaktion till “Om att ha besök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s