Intensiv vecka

Det har varit en intensiv vecka av olika slag. Åkte ner till Sundsvall förra helgen för en riktig tjejhelg med shopping och IKEA, film, glögg, långfrukost, kaffe och allt annat som kan höra till. Har nog aldrig shoppat så mycket i hela mitt liv i ett svep, och inte alls sen senast jag var i Sundsvall. Har dock insett att det är värt göra ett litet köpryck nån gång per år, så blir det lite mer sammanhängande. I övrigt klarar jag mig och garderoben består fortfarande mest av second hand och fyndat i någon äldre släktings garderob. Smått och gott på IKEA, men går man dit efter en lång dag i klädaffärer blir det faktiskt inte mycket onödigt. Välbehövliga ljus i mörkret bland annat.

I veckan jobb som vanligt och har kommit igång med ett projekt som är lite extra kul. Igår och idag har ägnats åt en internationell konferens på Arkitekthögskolan här i Umeå arrangerad av Trästad2012, ”Europe’s most advanced wooden architecture”. Lyxigt att få lyssna på erfarna arkitekter, för en gångs skull med tydlig inriktning på just arkitekturen inom träbyggande. Bankett på kvällen och vi bjöds på riktigt lyxig, givetvis ekologisk och närodlad mat och mina bordsgrannar var så trevliga så röda rummet framstår som kallprat. Fulltankad själ minst sagt, sitter med en kopp te och försöker smälta allt, imorgon blir det en 24hrs-report och sedan fortsätter the karriär som vanligt på kontoret.

Börjat slå in årets julklappar också. Det gäller slå in dem snyggt så får de fungera som julpynt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s