Kom nu ketchupeffekten, så går vi.

Vad är det med överbokningar? Först händer ingenting och man skriver noga i kalendern det man bokar in, sen smäller det till och allt ska hända.

Jag hade lyckats missa skriva in att jag jobbar kväll på Simhallen, ska blir superkul att ha SPA-klass igen! Dock hade jag även (obs: jag!) bokat in möte med bloggruppen jag är med i, samt tänkt hinna med lämna in kläder och hänga en stund på Scharinska också till förmån för kulturentreprenörsprogrammet och Öppen Gemenskaps Jag Ger Värme. Har gjort iordning tre påsar med koftor, en jacka, snowjoggings, varma sulor, halsdukar och mössor, det går dock säkert att lösa så de kan lämnas in iallafall.

Och bloggarna kan jag träffa någon annan gång, t.ex. var min första tanke att vi skulle ses allihop på en annan grej jag fick inbjudan till igår, från en av bloggarna jag skulle träffat imorgon, it’s a house, som kommer ha en kundkväll med Kii. Visade sig snabbt att då är jag upptagen med konferens och bankett med Europas ledande arkitekter inom träarkitektur så jag måste stå över. Så typiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s