Viktoria på taket

Var och åt lunch idag på ”Viktoria på taket”. Det är Umeås finkrog Viktoria som flyttar utomhus för andra sommaren i rad. Förra året ”på gården”, nu mitt i kvarteret Forsete i centrala Umeå (ovanpå kungspassagen) där det byggs om rejält just nu. De har dock fått till det riktigt mysigt, och och det var två av mina kollegor som gjorde designkonceptet vilket man använt även i år, med den lilla matvagnen med fasad liknande standardbyggnaden och jag gillar skarpt den målade mattan!

Stor eloge också för att på ingen extra tid alls trolla fram mjölkfri skagentoast som alternativ samt tilltugg i väntan på maten. De har ett erbjudande nu också på facebook, ”invigning i dagarna tre” – gå dit så får man en överraskning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s