Inspiration, koncentration och lite mer färg

Det har verkligen varit en färgtecknens vecka. Fortsätter med lite helgjobb, färglägger ritningar. Kanske låter fantastiskt tråkigt men det är rätt terapeutiskt faktiskt.

Lagt upp lite färgbilder som inspirerat mig i veckan i ett album på facebook. Inte kommit igång med pinterest, och känner mig inte så lockad just nu med tanke på blåsvädret kring rättigheter till bilder etc. Det är ju allmän kodex med länkningar etc. inom bloggvärlden men  på facebook är det som att ”dela” har ett helt eget liv. Sharing is caring. Men å andra sidan…för fotografens skull. Dock brukar det vara okej sålänge man kan spåra källan, vilket det borde vara mer självklart än det är för många. Anyways, det blir ett problem när jag väl skaffat kamera och lärt mig fota allt vackert jag ser och kommer på.

Och av bilderna är hämtade via en som ofta inspirerar mig, Annika, som driver Flex inredning. Hon har alltid bara en inspirationsbild, och så några kloka ord om den. Varken för mycket eller för lite och bjuder på vad hon ser i bilden och sin kunskap om inredning, färg och styling.

Som om det inte vore nog med färgsnack så fortsätter temat när ritningarna är färdigfärglagda: färgmärka upp prylar till min och mammas loppis imorgon. (på Nolia, Kom och köp!)

 

 

En reaktion till “Inspiration, koncentration och lite mer färg

  • Vad duktig du är som satsar mer på din blogg och går över till egen sida! Själv har jag tänkt tanken många gånger, men hitintills aldrig prioriterat den trots att jag läst webbdesign.

    Men starbucks har faktiskt kommit till stan! Det hände strax efter jul och du är så välkommen att bli en göteborgare du med! Dock är jag fortfarande norrlänning i själ och hjärta och jag kommer hem nu den fjärde! längtar efter att byta alla vårblommor mot snö och underbara släktingar! KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s