Mer färg åt städerna!

Det här vårljuset får mig på så bra humör. Önskar bara fler kunde måla sina hus såhär färgglatt, så skulle jag bli ännu gladare. Det är sant. Inget less is mor tack, det kan gärna stå ett lika färggrant brevid, och brevid och brevid.. vore det inte snyggt mot vår vita och (försiktigt uttryckt) ibland smutsiga snö? Möjligen att våra enhetliga korvgubbar skulle smälta in i varandra och det tomma intet.. Eller framstå som minimalistiska och enhetlighetspåbudet skulle framstå som genialiskt. Vad vet jag. Själv är jag iallafall inte speciellt stilren.

Och bara tänk att få använda ordet kulörta lite oftare.

 ”Gringolandia”, Quito, 2009

En reaktion till “Mer färg åt städerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s