Förbereder

Sitter och förbereder för att ta vara på en chans med kort varsel.
Imorgonbitti är det frukostmöte, nätverksträff, för det relativt nystartade nätverket FB IRL. Konceptet utvecklades i Malmö och finns även i Stockholm (och kanske fler orter.).
Det går ut på, som affärsnätverkande gör, ut på att skapa kontakter och på längre sikt göra affärer.
Finns en uppsjö av olika, liknande nätverksformer, denna form baserad på facebook-kontakter, och det gäller att välja tillfällen för att hinna följa upp. Om man inte bara vill fika förstås. Men det roliga med sådana här möte är att träffa andra drivna personer, som faktiskt inte bara är där för att fika, utan kan se till att ”det händer nåt”.

Och imorgon har jag chansen att presentera mig och mitt företag och även om jag varit på många liknande tillställningar så är det lääääängesen jag fick prata om bara mitt företag, för helt oinvigda. I fem minuter. Det känns som en ocean av tid, på ett positivt sätt. Jag är inte rädd stå framför folk, men jag vill få ut så mycket som möjligt av det, så det gäller att ta vara på tiden och vara väl förberedd.

Som sagt längesen jag bara pratade om det. För mina kunder och fristående konsulter håller jag förstås info då och då. Samt genom heltidsjobbet på sweco och som ambassadör för kvinnors företagande.

Passar också bra eftersom jag har i uppdrag av företaget att utöka och skapa ett team av fristående hudvårdskonsultet och stärka varumärket i Umeå.
Det ser jag fram emot! Coacha andra till egen framgång är bland det roligaste.

Den här bilden tror jag är anledningen att jag känner mig så energisk! Joggning på strandpromenaden på morgnarna med sällskap av dessa.

20120311-225525.jpg

En reaktion till “Förbereder

  • Förstår att du vill göra det bästa av dessa fem minuter som har givits dig och det är jag säker på att du också kommer att göra! Fantastiskt roligt att du ska få prata om Mary Kay! Lycka till! Och härlig uppladdning med löpartur!

    Sv: Vi gillar verkligen samma böcker, dock så behöver jag inte låna någon för alla tolv står redan uppradade i bokhyllan. Det eftersom jag är sjukt svag för böcker och antikvariat är typ det bästa som finns! Så boktraven jag ska jobba mig igenom är min egen. The Saint, The Surfer and The CEO är undantaget, för den har Elias lånat ut till mig. Rapport och eventuell utlåning om du är intresserad ska givetvis ske på Vem gråter vid din grav samt How To Be Like Women Of Influence.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s