Egodag

Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Kan inte jobba än vid skrivbord p.g.a. såret på armen, så jag har passat på att ta hand om lite övriga kroppsdelar och helt samvetslöst ägnat dagen helt åt att ta hand om mig själv. En ansiktsbehandling som jag fick i julklapp, med ordentlig rengöring och ompyssling som jag inte kan göra själv även om jag har de bästa produkterna och vet hur man tar hand om sin hud (och gör det också).

Nya naglar på nail it, lika snygga som vanligt. Dubbel effekt eftersom jag då inte kliar mig på nätterna och automatiskt får finare hy på köpet.

Slutligen friserade Tina på clip till luggen som hade växt sig lite för lång på bara någon vecka. Vi tog lite extra den här gången, tycker det är snyggt när ögonbrynen syns även om det kan se lite barnsligare ut. Och så behöver jag inte tänka på den på några veckor till.

Som en del kanske ser är fotona tagna med appen instagram, som är en app och ett slags litet socialt nätverk. Typ. Ni som använder det och vill kan följa mig där, heter lady_tramp (vet inte hur man gör länk)

Nu fortsätter egodagen med en egokväll med armen i högläge i soffan. Största dilemmat är: hur tidigt kan jag göra popcorn och vilken bok ska jag läsa?

Trevlig helg!

3 reaktioner till “Egodag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s