Rockstjärnestatus

Det är inte varje dag man loggar in på facebook och en vän där har fått en ny TV-show. Men det har hänt mig, senast i förra veckan.

Det är allmänt känt att jag gillar rock och rockstars, och jag kan skryta med att jag har en ambassadörs- och bloggkollega som blivit en vän som är Sveriges första rockstjärna som varken sjunger eller spelar. Hon är en livsstilscoach. Som alltså nu fått en egen TV-serie: ”Fråga livsstilscoachen” (går mejla in frågor!) Hennes blogg har just nyss också utvecklats till en helt egen sida och bytt adress: klokegard.se

Så jag vill inleda veckan med detta tips, besök henne och ta till dig det just du behöver för Cecilias egenmyntade uttryck: rockstjärnestatus i DITT liv. Kanske är det vinglas till mjölken och makaronerna en onsdag?

Ett tips jag testat är mörkerduscha. Bara släck alla lampor i badrummet och testa. Låter inte så spektakulärt men jag kan intyga att även ett proffs på alla flaskor därinne hade svårt skilja på schampoo och duschcreme, inte halka, känna hur det kändes att massera in schampoo i mörker.. Det blir en annan upplevelse, och det är precis det som är det nyttiga. Då glömmer man allt det andra för en stund och rockar till även vardagsduschen lite. Personlig tips är att göra det där på kvällen, man blir lagom nervarvad och renskrubbad där i mörkret och det är perfekt för att somna sen.

Cecilia Kärvegård  är den flitigaste kommentatören här på bloggen och med sina ”You rock!” förgyller hon min dag (Foto lånat från klokegard.se)

2 reaktioner till “Rockstjärnestatus

  • Wow! Den här måndagen startar med maxad Rockstjärnestatus! Vilken härlig kickstart på måndagsmorgonen!

    Stort tack du härliga RockBabe! YOU ROCK!!!!

    Ta din bästa måndag!

  • Vad roligt det lät, måste absolut provas idag efter träningen! För det är inte varje dag man duschar i mörker (då har liksom strömmen gått). Men jag håller med ovanstående rockstjärna och tycker att du ska ha en alldeles underbar måndag! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s