(Today I’m wearing this) Dress no. 25


Ärligt talat börjar jag vara lite less på det här… hur många gånger har vi sett den där suddiga spegeln egentligen?

Men tänk, nu var det löning och alltså 25 klänningar. Som synes har jag kjol idag, denna som egentligen är svartvitrandig men den ser grå ut är från el rastro i somras…

Just nu är det ont om andra inlägg, helt enkelt för jag gör mycket annat. Bockar av på ToDo-listor, skriver nya, jobbar undan, förbereder RosaBandet-afton på måndag, och längtar till helgen. För då kommer lillebror hem! Jippie! Och då blir det stugan av minsann, har härliga bilder därifrån så jag håller tummarna att snön är kvar.

Igår var det FN-dagen och jag som är ”bloggare för varenda ugne” och världsförälder borde såklart ha uppmärksammat det lite mer men det försvann i vardagen. På senaste tiden har jag tänkt mer än vanligt på IAESTE också, min gamla organisation som jag haft så mycket att göra med och framförallt så mycket glädje och så många resor jag fått åka på…. Det började på Malta och sen bara fortsatte det… Lissabon, Amman, Trondheim, Köpenhamn, Amman igen…. och så massa ställen i Sverige. Och för att knyta ihop till FN-dagen så har IAESTE ett mandat i UNICEFs styrelse. Helt ärligt är jag osäker på om den där ”styrelsen” är lika stor som en riksdag eller ett runt bord, men IAESTE uppstod samtidigt som FN i samband med andra världskrigets slut 1948. Så det var väl därför jag kom att tänka på det.

Och för att varje gång jag öppnar kylen så ser jag en burk med vatten och massa salt i botten som det står döda havet på….

Imorgon är det annan välgörenhet, mer aktuell för just nu. RosaBandet-gala på TV. Tänkte väl se den, om jag hinner hem för vi har mingel- och nätverksträff på länsresidenset med länshövdingen Chris Heister med ambassadörsnätverket imorgonkväll. Trevligt värre!

Ska bli kul träffa henne och lyssna lite på vad hon har att säga, har bara läst om henne i tidningen och hört talas om henne på jobbet…

Sist men inte minst: Inbjudan till RosaBandet-afton på plaza, öppet för alla! Anmäl dig och dina vänner, sprid och dela med dig. Bröstcancerföreningen kommer också så det blir en jättemysig kväll! Vi håller till på plaza. Lägger en länk här brevid. Hi-tech ska det vara.

—————————————————————————————————

Tre minuter senare: Nej, det gick inte. Här kommer den

 

Måndag 31 oktober, 19-20.30 Scandic Plaza i Umeå. Välkommen!

En reaktion till “(Today I’m wearing this) Dress no. 25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s