(Today I’m wearing this) Dress no. 2

Gårdagen bjöd på flera klänningsbidrag som ligger på facebook-sidan och en hel massa pepp och uppmuntran och kommentarer om folk som bar kjol och klänning. Hejja hejja!

Gå även in på förra inlägget och läs den ursprungliga versionen av Froctober och kolla även in deras hemsida froctober.org , så vet ni vad som pågår.

Var och hälsade på världens finaste vovve imorse, fick lite abstinens igår av att vara i en hund- och kattshop hela dagen, och nu är jag tillbaka här igen. Pissigt väder i Lycksele idag tyvärr, så lär inte droppa in så många spontankunder. Eller de få som är ute spontandroppar väl in när regnet gör ett ryck, men i övrigt blir det nog lugnt. Så då kanske jag får lite kontorsjobb och annat gjort.

Reflektioner om att jobba i butik. Kul. Men vad trött man blir. Och folk törs knappt titta på en för de är rädda för att man ska säga hej eller ”letar du efter något” och behöva säga nej tack och skämmas jättemycket?

Jag gör säkert också så, det gäller nog alla butiker. Och alla stackare som står på torg och annat och försöker samla insamlingar m.m. Min lägenhetskompis i Barca är en förebild, hon sa alltid ”Nej, TACK” och tyckte att man självklart alltid skulle tacka för erbjudandet, det var ju inte nåt personligt. Då skämdes jag lite över mig själv och mitt typiska standardbeteende och sen dess har jag försökt bättra mig.

Dagens damer. 

2 reaktioner till “(Today I’m wearing this) Dress no. 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s