I will survive

Idag kom jag mig äntligen för. Efter att en jobbarkompis bekant omkommit förra veckan efter flera veckor i koma, så tog jag nu fram cykelhjälmen.

Eller inlineshjälmen, som jag inte hade på mig när jag krascha armbågen på (från) longboarden.

Ser ut som en legogubbe och matchar inte min fina damcykel men det spelar ingen roll.

Häromveckan såg jag faktiskt en snygg cykelhjälm, men den såg ut som en hatt. (Bra kombo för övrigt, eftersom min hatt blåser av om jag cyklar med den)

På radion pratade de nyss om fildelning, att de börjat sätta folk i finkan som skrämsel.

Om man vill vara laglig men han i kassan är lite disträ så kan det dock gå såhär. En lördagkväll efter massa tacos och godis- och chipsskålarna är upphällda. Då vill man gärna rösta på piratpartiet igen.

Köpte ett par skor också av Ellen, för mina förra höst/vinterskor har gått hål i (försvar mot samvetet att inte shoppa nytt). Och nu har jag lärt mig av skomakaren (som inte kunde laga dem) och av experten på Nilsons vad man ska leta efter och hur man ska sköta om dem. Så nu har jag förstärkt hälkappa och en sula jag inte behöver byta, samt iläggssulor av läder som jag ska plocka ur och lufta.

Jag ska även smörja in dem (det har jag alltid gjort) men den största nyheten är att jag ska låta skorna vila. Har man haft dem en dag vill de vila en dag, har man haft dem tre dar i rad då bör de få vila tre dar. Det är tumregeln.

Inget mer slit och släng, en säsong och ihjälanvända.

Dessa ska bli perenner 

En reaktion till “I will survive

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s