”Kom gärna och stör med eran nya energiingenjör”

Sprungit en stund för att få av mig lite rastlöshet. Gick bra, överlevde den inte alltför långa sträckan till rödäng för att hämta min cykel som min käre far har lagat.

Gjorde inte ett dugg ont i armen att springa (tack för den varningen sjukgymnasten) men däremot gör det rätt ont att cykla. Gjort rätt ont i allmänhet idag, men det är nog för jag börjat träna, känner ingenting då jag tränar, men sen. Försöker inte tänka på mina tralala-piller, de är inte bra för en. Men man vet att de är härliga när det första man tänker när det visar sig att man inte behöver köra bil en dag är: jippie, nu kan jag ta en tablett!

Tydligen höga i kurs bakom ICA också…. jag som är så dålig på att stjäla koppar kanske kunde göra mig en hacka.

Cykeln är alltså äntligen lagad, och därmed var faktiskt den här dagen gjord den med. Trots att den inte blev som jag tänkt. Tack pappa!

För övrigt alltid kul att tänka på att jag faktiskt vann den där cykeln.

Sloganproffs bevis två.

Nu ska jag ägna mig åt ytligheter som att  färga håret och vaxa benen, och försöka äta popcorn samtidigt för att jämna ut hollywoodheten lite. Och förundras, fnissa och glädjas lite mer åt att Fredrik Backman är en av finalisterna i årets blogawards på veckorevyn. Har redan röstat på honom, och UnderbaraClara såklart. Inte heller så veckorevynig, men värd all uppmärksamhet.

Backman skriver ju mer typ min, pappas och adam alsings humor. Inte så jättemycket typiskt VR.  Länk utlovad till cykelfixarfrasse på mitt favoritinlägg: för-ätar-korven

 

 

En reaktion till “”Kom gärna och stör med eran nya energiingenjör”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s