GALAPAGOS!

Sa ar jag i paradiset!
Det ar verkligen sa fint som man kunde onska, och samtidigt svart att inse att det faktiskt bor folk har, ar massor med turister och att naturen faktiskt inte ar sa speciell om man inte ar en hejare pa geo- och biologi. Det speciella ar att det ar gjort av vulkaner sa allt ar lava och valdigt kargt och att det INTE finns nagra stora daggdjur (forutom de senare inforda sasom hast och gris) sa de andra djuren har kunnat vaxa och utvecklas i lugn och ro varpa t.ex. skoldpaddorna och iguanerna ar sanna jattar.

Och vi har sett dem!
Matade en jatteskoldpadda idag med frukt, har badat med lekfulla sjolejon (en bet i min simfot) sett en havsiguana sitta under vatten och mumsa, snorklat med hajar! (ofarliga) Sett valar, pelikaner, rockor, fiskar och faglar i alla de farger…
Det ar sa mycket att det ar svart att rakna upp och foton gar for segt pa detta turist-pris-anpassade (las svindyra) internet.

Men googla eller kolla nagon dokumentar sa far ni se hur jag har det! =)

En reaktion till “GALAPAGOS!

  • Det låter härligt. Vi åker nu till stugan för att njuta av sol och snö

    Glad Påsk

    Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s