Intensivkurs i Arkitekturhistoria

Så har  veckan gått som jag sett fram emot så länge, intensivkursen i arkitekturhistoria och stadsplanering med slutspecialisering på Barcelona. Mina klasskamrater har haft föreläsningar i Luleå och kom nu hit och vi har haft 4 underbart intressanta dagar tillsammans.
Vi har återigen fått äran att ha (utan överdrift i mina ögon) de två absolut bästa och mest inspirerande lärarna och personerna med oss!
Gunilla och Hans som var med oss i Rom, och Gunilla som även hade arkitekturhistoria 1 med oss har guidat oss igenom modernismen, romar-ruiner etc. och jag har fått hjälpa till som tolk vilket var ett hedersuppdrag tycker jag!
Just nu supertrött, får se om jag orkar skriva av mig någon annan gång. Har haft en lugn dag med Calle idag, de andra har passat på med museum och sen fotboll. Vi som inte har lika kort om tid sov ut ordentligt efter en lång och intensiv vecka med tidiga mornar. Sen gick vi ner till stranden och somnade i solen och till sist så hittade vi en liten indisk resturang ett stenkast från mitt hus där vi fick supergod mat och en jättegullig indier som serverade. Ibland har man tur.

Har även hittat en ny favoritblogg som jag kan tipsa alla släktingar om, vår lilla Lisa som är på Island skriver också! Läs hennes blogg på: www.lizzzies.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s