Om parabenfritt örtschampo

ringblommaIgår var det dags för ett kok örtschampo igen, den här gången testade jag helt utan paraben eftersom så många aktar sig för det och undrar om receptet funkar utan (och det vet jag inte). Receptet på örtschampo är nog mitt mest inlästa inlägg genom tiderna, det är ett tiotal stycken som läser det varje dag! Vilken brist det finns på recept och vilket sug på att göra eget schampo det verkar finnas.

Jag hade inget annat konserveringsmedel heller så jag hoppas det inte surnar på något vis och börjar klia. Jag ska ge bort en stor del av laddningen så i och med det blir den önskade hållbarheten kortare automatiskt. Bara ringblomma i det här örtavkoket, favoritblomman!

6 reaktioner till “Om parabenfritt örtschampo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s