Om att städa ut julen

Hejbara vad tiden flyger fram. Idag är det tjugondedag knut och det finns ingen återvändo. Lite vemodigt är det alltid och jag har suttit och bläddrat igenom tidningar som samlats på hög (är det bara hos mig eller vad gör vi med all vår skog egentligen?!) sedan i december och läst kommande events, årssammanfattningar och julrecept. Känns snopet. Men så var tidningen slut, jag bestämde mig för ett nytt nyårslöfte och tittade in i några bloggar. Konstaterade att det här med fina foton hör nog ihop med att jobba hemifrån. Ta Clara till exempel, visst hon är ju proffs, men allt jag fotar just nu har bara chans att bli mörkt och trist. Kikade in hos en väns vän som letar inspiration och planerar 2014. Jag vet inte riktigt vad jag skulle kunna tänkas uträtta för storverk här hemma. Badrummet kanske? Men då måste jag sluta resa upp sparkassan varje gång den blivit tillräcklig för ett halvt tvättställ. 

Jag ska börja med att städa ut julen och plocka upp några fina saker jag fått i julklappt och köpt i Amsterdam. Oftast räcker det gott för mig. Och faktiskt är en årsförhoppning (till skillnad från det negativt klingande nyårslöftena) just att resa mer. Så det får nog räcka med att jobba med ombyggnationer och inredning. Och jag fortsätter nog tända värmeljus och bada i mitt second hand-badkar, några månader till åtminstone. Det har ju precis blivit kallt och snöigt.

Umeå vinterskrudEn av förra årets populäraste instagramfoton (av mig alltså)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s