Om supersaturday

20130921-175236.jpg
bodycombat, hovet

Jag är på årets händelse inom gruppträning, framförallt Les Mills som är det koncept som kör bl.a. BodyPump som jag instruerar i på simhallen och numera även på iksu. Super saturday, en heldag i Globen (hovet, annexet och en av entréhallarna) med massor av duktiga instruktörer som utbildar oss instruktörer och på detta event är även deltagare välkomna.
Körde bodypump två pass på raken imorse för att nöta in den nya releasen och testade sen sha’baam och bodycombat också för första gången, riktigt härligt båda två passen, ska gå på dem igen så snart det passar hemma.
Efter detta var jag helt slut, även om det fanns några grit (högintensiv monsterträning) att prova på.
Har träffat på många fler bekanta, både från min utbildning och från gymen i Umeå än jag trott. Är trots allt nästan 4000 pers hör.
I år, för första gången någonsin ska les mills filma utanför nya zeeland så hela teamen bakom konceptet är här. De äe de personer vi ser på instruktions-DVDerna vi får varje kvartal.
På varje film är det alltid någon internationell instruktör också, förutom mr. bodypumpkoreografen himself Glen och hans team och denna gång har de bjudit in från Sverige. När jag gick grundutbildningen i vintras hade jag en tjej som var så otroligt duktig men jag trodde det berodde lite på att jag var så nykär i träningen men gissa vem som var på scenen imorse?
Med henne var även Hanna Lennartsson från iksu (körde ofta för henne på träna tidigare) och Katta som driver Träna. Jag är bortskämd med bra tränare.
Och imorgon är hon på scen igen, Mathilda Björck, och jag ska gå på passet som deltagare och filmen för BodyPump 89 spelas in.
Mäktigare inom gruppträning är svårt att uppnå.

20130921-174743.jpg
Mathilda Björck, min bodypumptränare, i svart linne på scen imorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s