ShopStop på underkläder?

Funderar på om underkläder verkligen ska ingå i mitt ShopStop-år…. Utan detaljer kan jag säga att en del börjar va rätt sunkiga. När en femåring erbjuder sig hämta nål och tråd för att det hänger ut ett löst BH-band från linnet kanske man kan få köpa nytt?
Det är väl inte så kommersiellt att få va lite fräsch? Dealen (med mig själv) är ju att jag får köpa nytt då jag behöver. Typ löparskor och sånt. Kan ju inte sluta leva, eller ställa till så att jag t.ex. inte kan träna, för hälsan min kommer nog före komersialismen.
Dock har jag en förmåga att helst köpa trosor i alla möjliga former och färger. Varför har inte Frank Dandy BH-ar när jag behöver? Hittade det här erbjudandet, tror nästan det blir en beställning, när det är nedsatt och allt. Gratis frakt är det också. Tycker nog jag förtjänar det efter ett halvår utan shopping.
Frank Dandy
Klicka på bilden om du också vill komma till erbjudandet.

9 reaktioner till “ShopStop på underkläder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s