Nittileaks och pocbång

Inte sett det än. Som jag längtar.

Kört en långdag på jobbet idag eftersom jag ska på kurs tors-fre och har supermycket att göra.
Men får jag bara träna och jobba med hudvården också så är jag nöjd, jag kan sitta här i lugn och ro nån kväll. Ska kompa ut vid påsk istället.
Men nu är det hemåt och lägga en order, betala in momsen (eller ska jag få tillbaka? tack och lov för en som sköter det där åt mig numera så jag får göra annat) och sen ska jag packa om för bodypump imorrnbitti och slutligen det jag längtat mest efter hela dan sen jag insåg på twitter att alla i hela världen sett Nittileaks och jag var på tok för trött för att orka göra det då. Ackompanjerat av lite pocbång kanske. (nej, inget snuskigt. bara världens bästa treåringsfelsägning-numera-stående-nickname för popcorn. Visst låter det mycket godare!?)

En reaktion till “Nittileaks och pocbång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s