Machu Picchu

Jag klarade det!

Kan erkanna att jag inte visste vad jag gett mig in pa, hade inte riktigt ratt utrustning, traning etc. men det gick bra!

Har gatt over en marathon pa fyra dagar, med stigningar pa ca 500-1000 m om dagen pa mellan 3-4200 moh.
Helt fantastiskt! Kommer bilder, om de kan gora det rattvisa. Helt grym grupp, alla har tagit hand om varandra och vi har kampat ihop, haft den basta guiden nagon av oss nansin haft och trots att manga blev magsjuka (tack och lov inte jag) har vi klarat oss igenom det allihop.

Machu Picchu sista dagen var fantastiskt ocksa men hela grejen att ga samma led som dem, prata om inka-folket langs vagen, se landskapet, djungel blandat med sa hoga berg man nagonsin kan forestalla sig, dimslojor over glaciarer…. Obeskrivligt! Jag ar grymt stolt och glad att jag gjorde det och nu blir det slappande i cusco och sen ska jag ta mig tillbaka till Lima sa smatt, har inte bestamt riktigt resrutt an.

Nagon vantar pa att anvanda internet sa jag ska ga ner for frukost och lamna in ca 7 kg smutsigare an smutsiga klader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s