Cabarete

Sa ar jag antligen framme, sedan nagra dagar faktiskt. Lyckades overtala dem i Bogotá att jag skulle fa chansa pa overgangen i Miami och vi kom fram tidigare men sa hade de stangt sparrarna for att komma in i flygplatsen och man blir ju lite orolig att nan ska ha akt dit for nat nar man aker fran colombia, kan inte hjalpas… Men, det gick bra, jag sprang, tiggde mig framat i kon for passkontrollen och hann med marginal fram till gaten. Dar var det dock lugna gatan och det visade sig att ett fonster i cockpit behovde lagas sa vi vantade och vantade och vantade… Efter 2,5 h insag de att det skulle ta for lang tid och vi fick ett nytt plan. Vi blev 3 h forsenade och nar jag val kom fram flot allt pa bra men inte helt ovantat hade killarna dragit slutsatsen att jag inte lyckats i Miami och skulle komma dagen efter sa de var inte pa hotellet. Men en amerikan pa hotellet lat mig lagga in vaskorna i sitt rum och visade mig till baren dar han antog de var och mycket riktigt. Det var tva forvanade miner nar jag dok upp helt plotsligt! =)
Blev en efterlangtad helkvall och sen har vi bara tagit det lugnt och kitat nar det blast. Jag har hittills bara fatt repetera lite och trana utan brada i vattnet men idag sa blaser det forhoppningsvis lagom och vi ar precis pa vag ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s