Vem är snyggast på Abbey Road?

Det utlovade foto på det efterlängtade linnet som jag vann hos Avanna.se för ett tag sen!

Läser på taggarna (för övrigt sjukt snygga, hon gör dem själv. Får man spara sånt?) att det är ”the new age fiber”, vilket ju låter som nånting för mig. Hade inte hört talas om det tidigare, men så är jag ju inte i textilbranschen och det finns många, måååånga olika material.

”TENCEL (R) is an all-natural fiber. Its controlled nano-fibril structure moves moisture away from the body, keeping you cool when the temperaure is hot and warm when it’s cold.”

och varför denna info? Jo, för att jag har flera linnen från avanna sedan tidigare, som utmärker sig i form och i tryck. Men detta är faktiskt något helt annat, det är så skönt!! Jag vill sova i det och ha det jämt. Som ett snyggt nattlinne som man kan ha hela dagen och när man går ut. Me like. Oversize och finns i flera färger. Kolla in avannas  hemsida för olika tryck, färger, modeller m.m.

Har skrivit om henne förut eftersom jag gillar designen och att följa hela resan bakom också, är ju rätt såld på kvinnliga företagare, design, entreprenörskap, uppfyllande av drömmar, multi-tasking m.m…. Anna bakom Avanna har dessutom en blogg, läs hennes kommentar till bilden här

Tackar min favoritfotograf Bodil Johansson som tog bilderna. Kolla in hennes hemsida (klicka på namnet) och hon (och jag!) finns även på folio.se.

Dreamcatcher från avanna.se och med på bilden smög sig även mina Monokel-solisar med, vars upphovsman gifter sig om ca en vecka och som precis blivit recenserade i OnboardMag!

Vi passade på att göra en klassiker medan kidsen körde runt med små el-bilar i miniputtlandet

3 reaktioner till “Vem är snyggast på Abbey Road?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s